Theaterdienst “Kom aan boord!”

 14 JANUARI 2018
 
Zondag 21 januari is er een bijzondere dienst in de Hippolytuskerk: een theaterdienst voor jong en oud over het leven van Johannes en Petrus met Jezus. Met verhalen, filmpjes en muziek.Luuk Klazinga en Siep Rienstra vertolken het leven van Johannes en Petrus. Twee bijzondere volgelingen van Jezus. Wat bewoog hen om te gaan en om alles in de steek te laten? Wat vond hun familie daarvan?

In een tweegesprek halen ze herinneringen op. Laten ze iets van hun karakter zien. We leven met ze mee van het allereerste begin, hun reis met Jezus. Hun leerproces, het in de steek laten van Jezus tijdens de gevangenneming en toch weer erbij mogen zijn bij opstanding en Pinksteren.

Dit alles wordt omlijst met muziek. Alex Peet achter het orgel, Jacqueline Jacobs bespeelt de viool en ook de kinderen van Jacqueline leveren een bijdrage aan deze bijzondere dienst.
Ilse: Bariton
Ciska: Trompettiste
Tristan: Djembé

Een kindvriendelijke dienst, met teksten voor jong en oud. Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom op zondag 21 januari om 9.30 uur in de Hippolytuskerk (Kerkplein 17 te Hippolytushoef).
    
terug