Hippolytuskerk feestelijk heropend

 6 DECEMBER 2016
 
Na een verbouwing van zes maanden, werd begin november de Hippolytuskerk feestelijk heropend.Zaterdag 5 november werd de Hippolytuskerk officieel heropend. Ook werd de naam van de vernieuwde bovenzaal bekendgemaakt. Hierna was er ‘open kerk’, waarbij belangstellenden de gehele kerk konden bezichtigen.
 
Zondag 6 november vierden we als gemeente een feestelijke ‘heringebruikneming’ van de kerk. Na de koffie en thee was er een korte viering met bezinning en stukjes historie van de kerk. Daarna was iedereen welkom om te blijven voor hapjes, drankjes en een maaltijd.
 
Beide dagen heeft de diaconie de catering mogelijk gemaakt. Doordat dit volledig verzorgd werd, kon iedereen volop genieten van de gebeurtenissen. We kijken dan ook met een goed gevoel terug op deze beide dagen.
 
De herinrichting is nu grotendeels achter de rug. Een aantal punten heeft nog de aandacht. Op de jeugdzolder is de torenmuur betimmerd en geschilderd. Ook de overige muren zijn geschilderd. Daarna kwam de vloer aan de beurt. Het is een prachtige lichte ruimte geworden. De materialen van de kindernevendienst, Zwerfkeitjes en clubs hebben er al een plekje gekregen. Nu nog wat mooiere verlichting en de tafels en stoelen erin. Als het helemaal klaar is, gaat u maar eens een kijkje nemen.

Woord van dank

Door de inzet van vrijwilligers en bedrijven en door financiële bijdragen van kerk, stichtingen en goede gevers, hebben we een mooi resultaat kunnen bereiken.

De vrijwilligers hebben vele uren in de kerk gesopt, geklust, geschuurd, geschilderd, geveegd, gesjouwd, geklommen etc. We zijn dan ook erg trots op het bereikte resultaat.

Mede dankzij goede gevers en subsidieverstrekkers konden we onze plannen realiseren. Dank aan:     
terug