zaterdag 5 maart 2016

Herdenking overleden patiƫnten Westfriesgasthuis

Locatie: 
 Westfriesgasthuis, Maelsonstraat 3, 1624 NP Hoorn
Tijdstip: 
 10.30 tot 12.30 uur en 14.00 tot 16.00 uur


Westfriesgasthuis herdenkt overleden patiënten.
Nabestaanden worden uitgenodigd voor een herdenkingsbijeenkomst op zaterdag 5 maart 2016.

 

Afscheid nemen
is met dankbare handen
weemoedig meedragen
al wat waard is
niet te vergeten…

(Dietrich Bonhoeffer)

 
Het Westfriesgasthuis houdt op zaterdag 5 maart een herdenkingsdag. Omdat het ritme in het ziekenhuis zoveel eist van zijn patiënten, naasten en medewerkers willen we één dag in het jaar stilstaan bij de namen van patiënten die in het ziekenhuis kwamen te overlijden en bij de herinneringen die ze bij ons oproepen.
 
Op 5 maart worden twee herdenkingsbijeenkomsten gehouden in het personeelsrestaurant van het Westfriesgasthuis, dat daarvoor geopend is van 10.30 tot 12.30 uur en 14.00 tot 16.00 uur.
 
Alle mensen die het afgelopen jaar een naaste in het Westfriesgasthuis verloren hebben, zijn welkom voor dit moment van herdenken. Er is zoveel mogelijk geprobeerd de nabestaanden via het in het ziekenhuis bekende adres te benaderen. Maar we beseffen dat dit systeem niet waterdicht zal zijn. Ook mensen die niet via een persoonlijke brief van deze dag op de hoogte zijn gebracht, kunnen zich aanmelden voor een van beide herdenkingsbijeenkomsten via e-mailadres herdenkingsbijeenkomst@westfriesgasthuis.nl of via tel. 0229 256713.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
-inloop met koffie en thee
-herdenking in woorden, muziek, stilte en bloemen
-afsluitend een drankje


 

terug