Helpers herinrichting Hippolytuskerk


UPDATE 6 SEPTEMBER:
We zijn er nog niet... Kunt/wilt u ook nog een steentje bijdragen? Laat het ons weten. We zijn blij met iedere hand die meehelpt.


De herinrichting is al in een vergevorderd stadium gekomen. De lift is geplaatst, de trappen zijn geplaatst. Er is gestukadoord, er zijn leidingen aangelegd, er zijn tegels, zowel op de vloer gelegd als op de muren in de toiletten geplakt. Kortom het is één en al bedrijvigheid in de kerk.

Het asbest is verwijderd en er is een begin gemaakt met het plaatsen van de nieuwe ketel en de radiatoren. De toiletten worden of zijn al ingericht. Er wordt geschilderd, grotendeels worden dezelfde kleuren weer gebruikt. De keuken, het beeld en geluid, de vloerbedekking boven komen ook aan de beurt. En als laatste de glazen toegangsdeuren en de glazen vloerplaten. Daarna worden de vloeren geschilderd.

Tussendoor houden we ook zondagsdiensten. Hulde voor de mannen van Dozy, zij zorgen ieder week dat de kerk vrijdags weer grotendeels ‘netjes’ en begaanbaar is.

Maar waar gewerkt wordt, ontkom je niet aan stof. In de eerste weken viel het nog mee, maar in de afgelopen weken, is het wel stoffig geworden. Als de kerk opgeleverd wordt, dan moeten we met man en macht aan de gang om het stof uit de kerk te krijgen. Deze klus kunnen we niet aan de kosters overlaten.

Dus bij dezen een dringende oproep: Kun je helpen, help dan mee om het stof de kerk uit te krijgen. Hoe en wat? De zittingen en het houtwerk van de stoelen hebben een sopje nodig, zo ook al het overige houtwerk. Eigenlijk moet de hele kerk worden opgefrist.

KOM HELPEN, LAAT HET ONS WETEN, zodat we een planning kunnen maken. Maandag 25 juli willen we starten met de schoonmaak. Voor koffie/thee/fris met koek wordt gezorgd. Degenen die zich al hebben aangemeld, hoeven zich niet weer op te geven.

Graag uw naam, e-mailadres en telefoonnummer doorgeven.

Contact: Piet Basjes, Jan Zomerdijk of Auke Jan Westra
 kerkrentmeesters@pgwieringen.nl

We horen het graag en rekenen op u!
 
terug