Geef liefde: brei een hart! Geef liefde: brei een hart!
 1 DECEMBER 2016
 
Het kerstproject van Kerk in Actie staat dit jaar in het teken van gehandicapte kinderen in Pakistan. Jezus leerde ons dat ieder kind bijzonder is. Ook een kind met een verstandelijke beperking.In Nederland doen we er alles aan om hen mee te laten tellen. Met specialistische zorg, aandacht en veel liefde. In Pakistan is het krijgen van een kind met een verstandelijke beperking een schande. Ouders vinden het moeilijk hun weg hierin te vinden.

NOAD (Netwerk van Organisaties voor Agrarische Ontwikkeling), partnerorganisatie van Kerk in Actie, werkt in Pakistan aan een menswaardiger bestaan voor deze kinderen. Ouders ervaren hoe hun kind opbloeit als het de juiste aandacht en zorg krijgt, weer lacht en misschien zelfs naar school kan gaan. Veel kinderen zijn ook lichamelijk beperkt. NOAD ondersteunt hen met fysiotherapie, medicijnen en medische controles.

Wat kunt u doen?
Als teken van liefde voor de ander, kunt u zelf een hart maken. Figuurzagen, breien, haken, naaien, alles is toegestaan! Een mooi idee om dit samen in uw kerk te gaan doen! Stuur of breng uw harten naar Kerk in Actie. Er wordt dan voor gezorgd dat de harten bij de kinderen in Pakistan terecht komen.

In Nederland geeft Kerk in Actie de harten aan vluchtelingenkinderen. Zo willen ze de kinderen in de AZC’s een hart onder de riem steken. Heeft u met uw kerkelijke gemeente contact met een AZC in uw omgeving? Dan kunt u de harten ook zelf brengen. Misschien wel gekoppeld aan een leuke spelletjesmiddag of maaltijd die u als gemeente aanbiedt?

Brei, naai, haak, figuurzaag of knutsel een hart. Schrijf een mooie, bemoedigende kerstboodschap en stuur uw hart met de boodschap vóór 9 januari op naar:

Kerk in Actie
t.a.v. Daniëlle van Drongelen
Antwoordnummer 4056
3500 VB in Utrecht


Doneren
U kunt het werk van NOAD steunen door uw bijdrage over te maken op rekening NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht, o.v.v. het projectnummer 'K00058' of doneer online. Dankzij uw financiële steun wordt de Pakistaanse leefomgeving van de kinderen met een beperking beter en liefdevoller. Nog veel meer gehandicapte kinderen in Pakistan hebben liefde nodig, zodat ze zich gekend weten. Kinderen mogen weer zijn wie ze werkelijk zijn: Kinderen van God. Geef liefde!


Bron: Kerk in Actie
terug