Expositie in Hippolytuskerk trekt enthousiaste bezoekers

 20 JULI 2015
  
De nieuwste expositie in de Hippolytuskerk, met ‘Allerlei’ als thema, werd op 4 juli jl. geopend en trekt sindsdien enthousiaste bezoekers.


Vijftig jaar oude karakterpoppen, gemaakt van kosteloos materiaal, door mevr. Karsten en dochter Joke Tesselaar-Karsten; met bijbehorend schilderij door dhr. Karsten.

Het tentoongestelde werk is zeer divers. Bij binnenkomst van de kerkzaal ziet men een vitrine met vintage speelgoed, dat bij menigeen herinneringen op zal roepen. In de koorruimte worden indrukwekkende beelden en handgemaakte karakterpoppen tentoongesteld. Aan de muur pronken oude muziekinstrumenten, van fluit tot doedelzak, ingelijste kantkloswerken en verschillende schilderijen, waaronder ook werk dat door de kunstenaar te koop wordt aangeboden.

Toeristen die het monumentale kerkgebouw bezoeken, zijn aangenaam verrast door de aanwezigheid van een expositie. Lokale bezoekers waarderen de mogelijkheid om kunst van eigen bodem te kunnen bezichtigen.
 
Kinderen hoeven zich niet te vervelen bij de expositie. Voor hen is een leuke speurtocht in de kerk uitgezet, waarmee een prijsje te winnen is.
 
De expositie is te bezichtigen t/m zondag 13 september. De toegang is gratis. Informatie over de openingstijden vindt u hier
    
terug