Wieringer Ontmoetingsdiner op vrijdag 15 februari

 30 JANUARI 2019
 
De kersteditie van het Wieringer Ontmoetingsdiner was zeer geslaagd. De gasten genoten van een uitgebreid menu bestaande uit een pasteitje met champignon, een amuse, varkensfilet met warme wijnsaus, witlofsalade, haricots verts, aardappelkroketjes en als nagerecht een grand dessert. Tussendoor werden de gasten getrakteerd op zang door Klaas Visser uit Wieringerwerf. Op vrijdag 15 februari staat er weer een diner klaar.


Foto: Vrijwilligers Wieringer Ontmoetingsdiner – R. Dasbach

De december-editie van het Wieringer Ontmoetingsdiner was zeer geslaagd. In kerstsfeer hebben de gasten genoten van een uitgebreid menu bestaande uit een pasteitje met champignon, een amuse, varkensfilet met warme wijnsaus, witlofsalade, haricots verts, aardappelkroketjes en als nagerecht een grand dessert. Tussendoor werden de gasten getrakteerd op zang door Klaas Visser uit Wieringerwerf. Op vrijdag 15 februari staat het volgende diner klaar.

Wie aan het diner wil deelnemen kan zich telefonisch aanmelden bij Sjoerd Folkertsma, 0227 602465. Het diner vindt plaats van 18.00 uur tot ongeveer 20.00 uur in de Filadelfia Kapel, Beltstraat 7-9 in Hippolytushoef.

Het Wieringer Ontmoetingsdiner is bedoeld voor mensen die op Wieringen wonen en (bijna) altijd thuis alleen zitten te eten of om een of andere reden niet buiten de deur kunnen eten. U hoeft niet lid van een kerk te zijn. De kosten voor deelname zijn 5 euro. Als het nodig is kan vervoer geregeld worden en met dieet kan rekening gehouden worden.

Het Wieringer Ontmoetingsdiner is een initiatief van de vier Wieringer kerken in samenwerking met Stichting Present Hollands Kroon.
    
terug