Minima op Wieringen gratis naar Hoenderdaell: “We zijn superblij!”

 21 AUGUSTUS 2018    PRESENT HOLLANDS KROON
 
Present Hollands Kroon mocht weer een groot aantal minima-gezinnen op Wieringen blij maken met jaarkaarten voor Landgoed Hoenderdaell. De kaarten zijn geschonken door de kerken op Wieringen.



Met een minimuminkomen zit een leuk uitstapje er meestal niet in. Dankzij de kerken op Wieringen kunnen minima-gezinnen een heel jaar gratis genieten van de dieren en de natuur op Landgoed Hoenderdaell. De kaarten werden dankbaar in ontvangst genomen. We hebben de mooiste reacties op een rij gezet.

“Een middag wandelen op Hoenderdaell is samen zijn, lachen, in gesprek komen, genieten en herinneringen maken met elkaar. Onze dank hiervoor.”

“Hier een mail van een gezin dat een gat in de lucht springt. Wij, maar vooral onze jongens zijn zo blij dat we weer naar Hoenderdaell kunnen. Telkens als we er langsreden vroegen ze wanneer we weer naar de dieren zouden gaan. En nu kan het!”

“We zijn superblij dat we de kaarten mogen ontvangen. We gaan er zeker veel gebruik van maken.”

“Mijn dochter gaat regelmatig na schooltijd alleen of met vriendinnen naar Hoenderdaell. Zelf vind ik het erg leuk en rustgevend om er in het weekend langs te gaan. Ik dank jullie hartelijk dat jullie dit voor ons en alle mensen met weinig financiën regelen.”

    
terug