De stilte en het lied

 7 SEPTEMBER 2017    JOHN JORNA EN MIJNEKE BUURSINK
 
Beste gemeenteleden en overige lezers, nu al willen we uw aandacht vestigen op de gemeenteviering van 29 oktober. Waarom, zult u wellicht denken, dat is nog zo ver weg. Dat is ook zo, maar we zijn van plan er weer wat moois van te maken, vandaar dit bericht.We hebben al een aantal ideeën over de invulling. De stilte en het lied willen we dit keer laten spreken. Vragen als: wat doet stilte met mij, brengt het me rust, of word ik er juist onrustig van. En hoe zit het met muziek, of welk lied spreekt mij aan en waarom juist dat lied. Vragen die als je erover nadenkt waarschijnlijk inspirerende antwoorden opleveren. Daarom dit tijdige bericht.
 
Graag willen we dat u op zoek gaat naar uw antwoorden op bovenstaande vragen. En misschien komen er ook andere vragen en antwoorden over dit onderwerp bij u boven.
 
Het zou fijn zijn als u uw gedachten met ons wilt delen. Dat kan door ze op papier te zetten en af te geven aan Mijneke Buursink of John Jorna. Mailen mag natuurlijk ook. Dan gaan wij ermee aan de slag, wij hebben er nu al zin in.

O ja, ook niet onbelangrijk is dat we de viering proberen te verschuiven naar de zondagmiddag. Houd dus de kerkdienstenpagina in de gaten.
    
terug