Inzameling afgeschreven computerapparatuur

 25 JULI 2017
 
Bent u maatschappelijk betrokken en voor duurzaam ICT-gebruik? Doneer dan uw afgeschreven apparatuur voor Stichting Present Hollands Kroon.Heeft u ICT-materiaal dat stuk is of niet meer wordt gebruikt? Lever het in bij Stichting Present Hollands Kroon! U kunt hierbij denken aan: laptops, computers, dvd-spelers, videorecorders, kabels, et cetera. Present zamelt de materialen in voor Stichting ICT vanaf Morgen. Deze stichting maakt oude apparatuur geschikt voor hergebruik. Present ontvangt een vergoeding voor de ingezamelde materialen. Door uw oude apparatuur in te leveren, draagt u dus bij aan een beter milieu én ondersteunt u het werk van Present!

De missie van Stichting ICT vanaf Morgen is 100% hergebruik van afgeschreven ICT-materiaal, door middel van sociaal hergebruik of terugwinning van grondstoffen. Computers, laptops, mobiele telefoons, tablets of zelfs complete datacenters: elke dag wordt er een berg kostbaar materiaal geproduceerd. Het wordt een paar jaar gebruikt en vervolgens vaak klakkeloos weggegooid. De vrijwilligers van de stichting zetten zich in om bewustwording te creëren voor de impact die deze afvalstroom heeft op de wereld. Concreet doen zij dit door afgeschreven ICT-materialen op te knappen en een tweede leven te geven.

U kunt uw oude apparatuur afgeven bij het Arker Boetje, Brugstraat 35 te Middenmeer (kijk hier voor de openingstijden) of bellen met Anja Kempeneers, coördinator Present Hollands Kroon, telefoon 06-37278921.
    
terug