Hippolytuskerk open voor bezichtiging op zaterdag 5 november

 28 OKTOBER 2016
 
Na een periode van zes maanden, nadert de herinrichting van de prachtige eeuwenoude Hippolytuskerk haar voltooiing.


Verbouwingsfoto mei 2016. Benieuwd naar het resultaat? Kom kijken op 5 november!

Door de inzet van vrijwilligers en bedrijven en door financiële bijdragen van kerk, stichtingen en goede gevers, hebben we een mooi resultaat kunnen bereiken. Door het realiseren van onder meer een ruimere hal, nieuwe toiletten, een nieuwe en grotere keuken en een lift, kan er zowel door de valide als de mindervalide mens weer volop gebruikt worden gemaakt van de kerk.

Bouwbedrijf Dozy is op 9 mei gestart met de werkzaamheden en 21 juli waren de werkzaamheden, waarvoor zij opdracht hadden gekregen, praktisch afgerond. Vervolgens heeft een vijfentwintigtal vrijwilligers vele uren met elkaar in de kerk doorgebracht. Er is gesopt, geklust, geschuurd, geschilderd, geveegd, gesjouwd, geklommen, gezaagd, enzovoort. We zijn dan ook supertrots op het bereikte resultaat en willen dit graag aan een ieder laten zien!

Zaterdag 5 november houden we open kerk voor alle Wieringers en andere belangstellenden van 16.00 tot 17.00 uur. De hele kerk kan dan van boven naar beneden bezichtigd worden. Iedereen is van harte welkom! Voorafgaand vindt een feestelijke heropening plaats voor genodigden.

Zondag 6 november vindt er een feestelijke viering plaats. ‘s Middags om 15.00 uur starten we met een inloop. Daarna volgt een presentatie en een korte viering met medewerking van ‘t Oeverse koor. De middag wordt afgesloten met een eenvoudige maaltijd.
    
terug