Gezellig druk in Hippolytuskerk tijdens Halloweenmarkt

 1 NOVEMBER 2015
 
Tijdens de Halloweenmarkt op 30 oktober stonden de deuren van de Hippolytuskerk open. Bezoekers konden een paar mooie sokken kopen, meedoen met de brievensport, tentoonstellingen bekijken of gewoon even bijkomen van alle griezeligheden buiten met een kop koffie of thee. Het was dan ook gezellig druk in de kerk.De sokkenverkoop (zie eerdere berichtgeving) liep goed, er werd veel verkocht. Uitverkochte maten worden op bestelling alsnog geleverd. Er hoefde dus niemand teleurgesteld huiswaarts te keren.
 
Bezoekers konden hun geluk beproeven bij de brievensport, een spel waarbij enveloppen gekocht worden, die, als men daadwerkelijk geluk heeft, nummers bevatten. De nummers corresponderen met prijzen.
 
In de koorruimte werden Crochet Along dekens tentoongesteld. Crochet Along is een landelijk haakproject. Ieder jaar kunnen haakliefhebbers een jaar lang werken aan dit project. Wekelijks onthullen de initiatiefnemers via een weblog een deel van het patroon.
 
In de vitrines stonden flessenscheepjes uitgestald, gemaakt door Jan van Berkum. De collectie was zeer bewonderenswaardig.
 
De verkoopopbrengst van deze dag komt volledig ten goede aan het Herstelplan Hippolytuskerk.

Meer foto's »
    
terug