Verhuur


Wilt u een zaal huren op Wieringen? U kunt ook de kerk huren. Er zijn twee zalen beschikbaar: de grote kerkzaal (200 personen) + balkon (30 personen) en de Ankerzaal (30-35 personen) op de eerste verdieping. Verhuur geschiedt per dagdeel: ochtend, middag en avond. Ook kunt u de keuken huren, zowel boven als beneden, om uw eigen catering te verzorgen.

De kerkzaal en de Ankerzaal van de Hippolytuskerk worden in de eerste plaats gebruikt door de Protestantse Gemeente Wieringen en voor kerkgerelateerde activiteiten.

De kerkzaal is, onder voorbehoud van toestemming van het College van Kerkrentmeesters, geschikt voor het geven van concerten, kooruitvoeringen, lezingen, vergaderingen, presentaties, recepties en andere maatschappelijk georiënteerde activiteiten. 
 
De kerkzaal heeft een goede akoestiek. Hierin staan een Knipscheer-kerkorgel en een Grotrian Steinweg vleugel. Beide instrumenten kunnen gehuurd worden. Ook behoort een beamerpresentatie tot de mogelijkheden.
 
In het hele gebouw is WIFI aanwezig. In de kerkzaal is ringleiding voor slechthorenden aanwezig. De kerk beschikt over goede sanitaire voorzieningen inclusief een mindervalidentoilet. Er is een lift aanwezig.

Bekijk tarieven

Meer weten? beheerder@pgwieringen.nl

terug