zaterdag 1 december 2018

Adventsconcert Urker Mannenkwartet in Slootdorp

Locatie: 
 Langeweg-kerk te Slootdorp
Tijdstip: 
 19.30 uur
Prijs: 
  € 10,- / kinderen t/m 16 jaar € 5,-

Op zaterdag 1 december zal het Urker Mannen Kwartet o.l.v. Gerwin van der Plaats  in samenwerking met de bekende sopraan Clara de Vries een concert geven in de Langeweg-kerk te Slootdorp. Het programma zal in teken staan van de naderende Kerst. Het bevat geliefde kerstliederen aangevuld met vocale en instrumentale solo’s. En er is ruimte voor samenzang o.l.v. Gerwin van de Plaats op het fraaie Strunk-orgel.

In 2010 begonnen de zangers van het Urker Mannen Kwartet als gelegenheidszanggroep bij een cd-opname. Dat was zo’n bijzondere ervaring dat de mannen besloten om door te gaan als kwartet en vroegen Gerwin, bekend vanwege zijn dirigentschap bij het Kamper Mannen-koor D.E.V. om hun daarin te begeleiden. Dat bleek een gouden greep te zijn. Zijn enthousiaste aanpak en aanstekelijke muzikaliteit uiten zich in concerten met een lach en een traan. Het publiek ervaart de vriendschappelijke verbondenheid in zang en spel. Zangcoach Clara de Vries weet als geen ander het kwartet aan te vullen met haar prachtige sopraanstem. Het is niet voor niets dat de concerten van het UMK een grote populariteit genieten in binnen- en buitenland.

Het concert begint om 19.30 uur en de deuren gaan open om 19.00 uur. De toegang bedraagt € 10,-. Kinderen t/m 16 jaar € 5,-. Van harte welkom!


 

terug